Tuin

Design tuinmeubelen

Design tuinmeubelen vormen een essentiële toevoeging aan elke stijlvolle buitenruimte. Het assortiment is daarom breed en gevarieerd, van kussens en loungebanken tot tuinverlichting en exclusieve tuinsets. Of je nu kiest voor moderne tuinstoelen of een hippe tuinset, er zijn talloze opties die zowel stijl als comfort bieden. Merken zoals Weltevree en EMU staan bekend om hun innovatieve ontwerpen met onder andere hottubs en exclusieve tuinmeubelen. Van teak en rotan tot aluminium en kunststof, de keuze is eindeloos. Daarnaast zijn er meubels in diverse stijlen, van klassiek tot modern, zodat er voor elke smaak iets te vinden is. Of je nu een gezellige loungehoek wilt creëren of een stijlvolle dinersetting voor buiten, design tuinmeubelen bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Tuinmeubelen Tuinmeubelen

Tuinaccessoires Tuinaccessoires

Tuinverlichting Tuinverlichting

Overige categorieën Sorteren op 37-72 van 2578 producten Laad meer artikelen Sorteren op 37-72 van 2578 producten Terug naar boven

Luxe tuinmeubelen van merken als HAY en Fermob

Fermob en HAY zijn vooraanstaande merken in de wereld van design tuinmeubelen, elk met een unieke stijl en aantrekkingskracht. Fermob's iconische Luxembourg collectie, geïnspireerd op het bekende Jardin du Luxembourg in Parijs, combineert klassieke vormen met modern aluminium, resulterend in een kleurrijke en weerbestendige serie. Naast de Luxembourg serie omvat Fermob's assortiment ook de populaire Bistro collectie, bekend om zijn inklapbare stoeltjes. Naast Fermob is ook HAY een ster in het ontwerpen van stijlvolle tuinmeubelen, van strak design tot klassieke allure, geschikt voor elke buitenruimte. Met hun focus op hoogwaardige materialen en stijlvol ontwerp transformeren Fermob en HAY je tuin tot een stijlvolle oase, waar comfort en schoonheid hand in hand gaan, ongeacht je persoonlijke smaak of voorkeur.

Langdurig genieten: tips voor onderhoud van tuinmeubelen

Het kiezen van de juiste materialen voor je tuinmeubelen is essentieel voor duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud. Houten tuinmeubelen, zoals teak, zijn geliefd vanwege hun natuurlijke uitstraling en stevigheid. Rotan biedt een klassieke, warme look, terwijl metalen en kunststof meubelen een moderne, onderhoudsarme optie zijn. Om de levensduur van je meubels te verlengen, is bescherming cruciaal. Gebruik daarom tuinmeubelhoezen om ze te beschermen tegen weersinvloeden, en investeer in kwalitatieve hoezen die goed passen. Regelmatig onderhoud zoals schoonmaken en behandelen met beschermende oliën (bij hout) of coatings (bij metalen) houdt je meubels in topconditie. Door deze zorgvuldige aanpak kun je jarenlang genieten van je buitenmeubilair, zonder dat het zijn uitstraling of functionaliteit verliest. Kies dus verstandig en geniet optimaal van je designmeubelen in je tuin of op je terras.

Design tuinmeubelen bij Flinders

Flinders officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design meubels voor buiten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producten bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design tuinmeubels van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no time een nieuw product ontvangt.