Koken & tafelen

Design voor in de keuken en op tafel

Koken & tafelen
  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Glazen Glazen

Glazen voor elke drinkgelegenheid

Dienbladen & snijplanken Dienbladen & snijplanken

Om gerechten klaar te maken en te serveren

Peper- en zoutmolens Peper- en zoutmolens

Berg je peper en zout stijlvol op

Sorteren op 73-108 van 865 producten Laad meer artikelen Sorteren op 73-108 van 865 producten Terug naar boven

Koken en tafelen

Of je nu een professionele chefkok bent of gewoon graag in de keuken experimenteert, koken en tafelen is onlosmakelijk verbonden met ons dagelijks leven. Hierom vind je bij ons een uitgebreide collectie keuken- en tafelaccessoires die ervoor zorgen dat het elke dag een feestje is aan tafel. Van praktische keukenapparaten tot elegante tafeldecoraties, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw culinaire creaties tot leven te brengen. Ontdek onze diverse selectie aan servies, keukengerei en nog veel meer tafelaccessoires en laat je inspireren om van elke maaltijd een onvergetelijke ervaring te maken. Ieder merk, iedere collectie en iedere designer heeft een eigen stijl – met als perfect voorbeeld het servies van Serax - waardoor je perfect kunt koken en tafelen met hetgeen wat jou aanspreekt.

Koken en tafelen met HKliving

HKliving staat bekend om zijn eigentijdse en minimalistische ontwerpen die naadloos aansluiten bij een modern interieur. In onze uitgebreide collectie vind je een scala aan servies, bestek, mokken en andere tafelaccessoires van HKliving, allemaal met oog voor detail en functionaliteit ontworpen. Of je nu de dag rustig begint met een ontbijtje voor jezelf of een uitgebreid diner organiseert voor vrienden, het servies van HKliving voegt altijd een vleugje stijl toe aan elke tafelsetting. HKliving heeft een hoop collecties met elk een eigen verhaal. Dit maakt dat het merk ontzettend veelzijdig en werkelijk voor elke interieurstijl geschikt, van landelijke keukenaccessoires tot een volledige serviesset in retro-stijl. HKliving is momenteel ongekend populair en daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Welke HKliving collectie heeft jouw hart gestolen?

Tafel- en keukenaccessoires van design merken

Maak van jouw eettafel een ware blikvanger met de prachtige keuken- en tafelaccessoires van merken zoals Alessi, Broste Copenhagen en Iittala. Van stijlvolle waterkokers en fruitschalen tot stijlvolle citruspersen en glazen, deze merken bieden alles wat je nodig hebt om jouw tafel te transformeren tot een elegant en uitnodigend middelpunt. Laat je inspireren door de unieke ontwerpen en hoogwaardige materialen van Alessi, bekend om zijn iconische designs die zowel functioneel als artistiek zijn. Voeg de rustieke charme van Broste Copenhagen toe aan jouw tafel met hun Nordic serviescollectie die een vleugje Scandinavische flair brengen dankzij de kleuren sea, sand en coal. Ook de tijdloze elegantie van Iittala mag niet vergeten worden. Iittala heft prachtige serviescollecties, waaronder Teema en Citterio 98.

Koken en tafelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle tafel- en keukenaccessoires van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar tafel- en keukenaccessoires van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.